TAKTVÄTT

För att kunna njuta av ditt hem med ett tätt tak så länge som möjligt är det viktigt att se över taket några gånger om året. Ofta kan man förlänga takets livslängd med en taktvätt där man avslutar med mossbehandling av hela taket, något som vi på JoniTak hjälper dig med. Det finns två stora fördelar med att göra taktvätt. Först och främst så slipper du frostsprängningar som händer när fukt samlas i smuts som hamnat på taket. För det andra så förlänger det livslängden av taket. Ju smutsigare tak desto fortare slits det. Precis som en bil så behöver ett tak tvättas regelbundet. Betong och tegel behåller fukten bäst och ökar därför risken för frostsprängning mest. Blir det sprickor och det läcker in vatten så leder det ofta till stora skador i undertaket.

TAKMÅLNING

JoniTak använder en speciellt utvecklad takrenoveringsmetod för att ge nytt liv åt gamla takpannor. Metoden innebär rengöring, försegling och målning av takpannorna.
Färgen vi använder är speciellt framtagen för Skandinaviens tuffa klimat och är vattenbaserad. Behandlingen är miljövänlig, vi tvättar taket med rent vatten med speciell högtrycksutrustning och vi använder inga miljöförstörande medel. Taket förseglas sedan innan det slutligen målas.
Du har vid målningen även möjlighet att byta färg på ditt tak. Efter behandlingen är taket som nytt och står emot fukt och smuts i många år framöver.
Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert på den lösning som som passar bäst för just dig och ditt tak.

Kontakta oss idag

Boka hembesök