icon_notifications_checkmark

Steg 1 – Platsbesök

Ni tar kontakt med oss i samråd med er bokar vi in ett platsbesök där vi kommer ut (självklart helt kostnadsfritt). Tillsammans gör vi en okulärbesiktning av ert tak samt hör vilka behov och önskemål ni har. Efter platsbesöket lämnar vi en detaljerad offert med ett fast pris. Väljer ni att anlita oss går vi vidare till steg 2.
icon_notifications_checkmark

Steg 2 – Beställning

Ni beställer arbetet och i samband med detta informerar oss om eventuella färgval eller andra specifika önskemål. Vi tillsammans med er bestämmer när i tiden entreprenaden ska påbörjas.
icon_notifications_checkmark

Steg 3 – Byggstart

En del av materialet samt container för bortforsling levereras till er innan byggstart. Nu är det dags att starta igång själva arbetet. Våra erfarna takläggare kommer ut till er och arbetet påbörjas. Rivningsarbetet sker sektionsvis, efter rivning så väder-skyddas de delarna som är blottade för bar himmel (undertaket lämnas aldrig oskyddat).
icon_notifications_checkmark

Steg 4 – Slutförande

Nu är entreprenaden slutförd. Önskar ni ha en oberoende besiktningsman så beställs detta i samråd tillsammans med oss i god tid före slutförandet. I annat fall genomför vi en egenontroll av taket. Efter att genomgången godkänts av arbetsledaren skickas en faktura till er med 10 dagars betalningstid.
Boka hembesök